Процедура вирішення спорів

Процедура вирішення спорів

Зміст процесуальної діїСтрок
 Оформлення позовної заяви та подання її стороною до третейського суду. У межах строків позовної давності.
 Направлення третейським судом сторонам спору повідомлення про прийняття позовної заяви третейським судом та списку третейських суддів з пропозицією обрати по одному судді для вирішення спору. У день отримання третейським судом позовної заяви
 Надання третейському суду сторонами спору листа — відповіді щодо результатів обрання третейського судді для здійснення третейського розгляду. Протягом 5 днів після отримання (у день отримання) повідомлення третейського суду про прийняття позовної заяви та списку третейських суддів для обрання судді.
 Формування третейським судом складу третейського суду для розгляду даного спору і винесення відповідної ухвали про призначення складу третейського суду. Протягом 5 днів з моменту отримання (у день отримання від обоз сторін) третейським судом відповідей сторін про обрання третейських суддів для розгляду справи.
 Прийняття Третейським судом справи до розгляду, призначення дати третейського розгляду, винесення відповідей ухвали про порушення провадження у справі. У день призначення складу третейського суду.
 Направлення третейським судом ухвали про порушення провадження у справі сторонами спору. Не пізніше ніж за 15 днів до дати, на яку призначено третейський розгляд.
 Надання відповідачем третейського суду відзиву (заперечень) на позовну заяву. Не пізніше ніж за 3 дні до першого засідання третейського суду.
 Третейський розгляд спору. Оголошення рішення. Один день.
 Підготовка третейським судом повного тексту рішення та направлення (вручення) його сторонам спору. Протягом одного дня з моменту ухвалення рішення третейським судом