Судді третейського суду

C П И С О К  Т Р Е Т Е Й С Ь К И Х    С У Д Д І В
постійно  діючого Незалежного  Третейського  суду
при  ВГО  „Ліга юридичного  захисту інтересів споживачів»

№ п/пПрізвище, ім’я, по-батьковіДата народженняОсвіта, спеціальністьЗагальний труд.стаж / стаж роботи за спеціальністю  та коротка довідка практичної діяльності
 1ДЗЕРА Олександр Васильович  09.05.46Вища, правознавець  42/33
Відомий  та авторитетний в Україні теоретик в галузі права, автор багатьох законопроектів, підручників, посібників  та  монографій на юридичну тематику. В даний час — займається викладацькою роботою в Київському національному університеті ім. Шевченко (м.Київ), доктор юридичних наук, професор. Заслужений юрист України.
 2МИХАЛЬСЬКИЙ Володимир Володимирович30.03.63Вища, правознавець  25/14
В даний  час-адвокат ТОВ „Юридична фірма «Легіст».  
 3МОСКАЛЕНКО Валентина Іванівна28.06.66Вища, правознавець  21/11
Має досвід роботи в слідчих підрозділах міністерства внутрішніх справ, податкової міліції, в банківській структурі та досвід викладацької роботи дисциплін правознавства в навчальних закладах України. Нині — адвокат адвокатської агенції „Реноме» (м.Київ). Спеціалізується на справах з господарських та цивільних спорів, зокрема щодо захисту прав споживачів та платників податків, відшкодування моральної шкоди і т.ін. Очолює департамент по роботі з громадськістю Третейської палати України. Автор низки публікацій та правових експертиз в популярних юридичних виданнях.  
 4ОВЧИННІКОВА Вікторія Володимирівна09.07.71Вища, правознавець  17/7
Має досвід  роботи в комерційних банках, фінансових установах. Нині працює начальником відділу моніторингу та застосування податкового законодавства в УК „Правекс-Естоппель». Спеціалізується на корпоративних та податкових спорах.  
 5ПАСІЧНИК Василь Васильович25.04.59Вища, правознавець  29/21
Працював в прокуратурі, арбітром  Міжнародного Комерційного Арбітражного Суду при Торгово-промисловій палаті України. Більше 10 років працює в Національному банку України, Нині-член правління НБУ, директор юридичного департаменту НБУ. Заслужений юрист України.  
 6ПЕРЕГУДА Олександр Валерійович18.04.63Вища, правознавець  25/15
Має значний  досвід роботи в банківських установах, комерційних структурах, юридичних фірмах. Фахівець в галузі  права  з цивільних та господарських спорів. Учасник бойових дій.  
 7РУДЕНКО Марина Володимирівна30.10.68Вища, правознавець  19/18
Має досвід роботи в прокуратурі, Вищому господарському суді України, в банківських структурах. Нині-адвокат адвокатської агенції „Реноме».  
 8САКСОНОВА Жанна Миколаївна10.05.72Вища, правознавець  10/10
Працює більше 10 років в АКБ„Правекс-Банк». Нині виконує обов’язки заступника голови правління банку.  
 9САМУСЕНКО Костянтин Степанович25.04.69Вища, правознавець  18/12
Працював юристом виконкому міської Ради м.Світловодська, має досвід роботи в податковій службі та комерційному банку. В даний час-приватний підприємець.  
 10СВІНЦІЦЬКИЙ Анатолій Володимирович17.09.63Вища, правознавець  24/15
Заслужений юрист України. Практичний досвід роботи в органах прокуратури, на вищих керівних посадах в банківських структурах, очолює ряд громадських організацій та юридичних фірм, виконує обов’язки заступника голови Третейської палати України. Автор багатьох публікацій на юридичну тематику в засобах масової інформації, учасник ряду конференцій, семінарів, «круглих столів».  
 11ТИХОНЮК Марина Вікторівна07.05.74Вища, правознавець  11/11
Працювала юристом в комерційних банках, займається адвокатською діяльністю. Має практичний досвід в спорах з  податкового, банківського, корпоративного, вексельного права. Нині працює заступником генерального директора  УК «Правекс-Естоппель».  
 12ТКАЧЕНКО Олександр Миколайович20.03.62Вища, правознавець  25/23
Має великий досвід юридичної практики, зокрема в галузі банківського права.На даний час  виконує обов»язки директора представництва  у м.Києві  фірми „Фарго»  
 13ТРОПОТЯГА Руслан Петрович01.10.80Вища, правознавець  0702
Має досвід роботи в галузі банківського права. Нині-приватний підприємець.  
 14ЩЕРБИНА Валентин Степанович07.11.50Вища, правознавець  35/27
Відомий правозахисник та автор законодавчих і нормативних актів в галузі права. Має багаторічний юридичний  досвід в галузі цивільного та господарського права. Займається викладацькою діяльністю, зокрема в  Київському національному  університеті ім.Т.Шевченка (м.Київ), доктор юридичних наук, професор. Заслужений юрист України
 15БЄЛЯЄВА Лариса Сергіївна07.11.43Вища, правознавець  44/31
Має багаторічний досвід роботи юристом, суддею Печерського суду м.Києва, викладачем Академії адвокатури  України. Нині займається адвокатською діяльністю.  
 16БІЛЕЦЬКИЙ Костянтин Федорович13.06.58Вища, правознавець  28/26
Юрист з багаторічним стажем і досвідом в різних галузях права. В даний час виконує обов’язки заступника директора Фірми „Троян» (м.Київ)  
 17МАЛЕНКО Микола Олександрович26.05.55Вища, правознавець  33/29
Має багаторічний досвід роботи  в галузі права. Нині працює в юридичній фірмі „Феміда-Практикум» (м.Київ).  
 18ЄМЕЦЬ Іван Григорович07.01.35Вища, правознавець  56/45
Заслужений юрист України. Має багаторічний досвід  юридичної роботи  в галузі господарського та цивільного права. Працював першим заступником Міністра юстиції України, головою Центвиборчкому України, радником Прем»єр-міністра України, арбітром  Міжнародного Комерційного Арбітражного Суду при Торгово-промисловій палаті України. Радник Уповноваженого з прав людини Верховної Ради України.  
 19РУБАНЧУК Сергій Дмитрович05.07.62Вища, правознавець  16/16
Працював юристом  в органах державної влади, в галузі банківського права. Нині-приватний підприємець, займається юридичною практикою, зокрема  в спорах з господарського та цивільного права.  
 20ГАЛЬЧЕВСЬКА Світлана Іванівна10.03.59Вища, правознавець  29/26
Має вагомий досвід юридичної практики. Нині працює в юридичній фірмі „Феміда-Практикум» (м.Київ).  
 21ТОРОПЧИНА- АГАЛАКОВА Світлана Олександрівна10.01.64Вища, правознавець    Відомий правозахисник, громадський діяч, адвокат Дніпропетровської обласної колегії адвокатів, співавтор ряду законодавчих актів України. Має міжнародний правовий досвід, стажувалась в США, Польщі, Великобританії, Росії. В 1991 р. створила і очолила перший в Україні  Юридичний центр по захисту прав споживачів. Автор багатьох публікацій на правову тематику  в засобах масової інформації та ряду телепрограм. Є кваліфікованим спеціалістом  в застосуванні Європейської Конвенції  по захисту прав людини та зверненні  до Європейського суду з метою захисту українських громадян.
 22Задніпровський Олександр Петрович10.12.47Вища, правознавець  Відомий адвокат в Харківській області  з вагомим практичним досвідом. Здійснює адвокатську діяльність  в адвокатському об»єднанні  „Харківська  обласна колегія адвокатів», член дисциплінарної  палати Харківської обласної кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. Автор багатьох публікацій юридичної тематики.
 23ЛІНКЕВИЧ Олег Миколайович18.05.70Вища, правознавець  22/12
Відомий адвокат в галузі  господарського, цивільного, банківського права, має значний досвід роботи арбітражного керуючого на важливих для економічного розвитку країни  підприємствах. Автор низки публікацій  в популярних юридичних виданнях.  
 24ШУМАКОВА Лідія Григорівна15.12.46Вища, правознавець  Має вагомий досвід слідчої роботи у правоохоронних органах. Нині займається адвокатською діяльністю.
 25КУЗЬМІНА Світлана Анатоліївна21.07.76Вища, правознавець  Загальний стаж роботи -12 років, з яких 12-за фахом. Старший науковий співробітник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, кандидат юридичних наук. Нині очолює юридичний відділ банку ТОВ „Камбіо».
 26МАЛЬЦЕВ Дмитро Олександрович27.11.75Вища, правознавець  09/11
Заступник Завідуючого кафедрою цивільного та господарського права Київського університету ринкових відносин.  
 27СОКОЛОВ Вячеслав Вікторович05.09.67Вища, правознавець  23/7
Заступник Голови Правління Адвокатського об»єднання „Адвокатська компанія „Прайм-Тайм»  
 28ПРОЦЕНКО Олександр Петрович   Вища, правознавець    22/16
Практикуючий адвокат. Арбітражний керуючий. Має вагомий досвід юридичної практики. Спеціалізується на справах з господарських та цивільних спорів, зокрема щодо захисту прав споживачів та платників податків, відшкодування моральної шкоди і т. ін.
 29ТИХОМИРОВ Роман Леонідович18.12.79Вища, правознавець  10/5
Має вагомий досвід юридичної практики. Спеціалізується на справах з господарських та цивільних спорів, зокрема щодо захисту прав споживачів та платників податків, відшкодування моральної шкоди і т.ін.